« Takaisin

ISOn harjoittelija Lauri Lommi esittäytyy

Olen toisen vuoden sosionomi opiskelija Savonia Ammattikorkeakoulussa ja aloitin työharjoitteluni täällä ISOssa tammikuun alussa.

Opiskelujen ajan olen työskennellyt lastensuojelun sijais- ja avohuollon palveluissa sekä suoritin myös ensimmäisen harjoitteluni lastensuojelussa. Aikaisemmin työskentelin rakennusalalla yrittäjänä, jossa avainasemassa oli verkostojen luominen ja jatkuvan kehittymisen ilmapiiri. Tärkeänä yrittäjyydessä korostui asiakaslähtöisyys sekä ihmisten kohtaaminen, josta on ollut hyötyä sosiaalialalla.

Minua kiinnostaa uusien palveluiden ja ratkaisujen kehittäminen sote- alalle. Tämän vuoksi on hienoa päästä ISOlle harjoitteluun, koska pääsen tutustumaan tämän hetkisiin kärki hankkeisiin, joita alueella toteutetaan.

Sain jo hieman tuntumaa ISOn hankkeisiin ennen vuoden vaihdetta. Tähän mennessä työn sisältö on vastannut täysin odotuksiini. Työskentely projektien ja hankkeiden parissa onkin minulle luontevaa, sillä minua on aina ohjannut mielenkiinto asioiden tutkimiseen.  Odotan innolla tulevia kuukausia ja uskon harjoittelun antavan minulle paljon oppia ja ajatuksia tulevaisuuteen.