« Takaisin

ISOn kevätseminaari innoitti: Uusi aikuisväestön hyvinvoinnin mittaamisen Facebook-ryhmä!

Oletko kiinnostunut aikuisväestön hyvinvoinnin mittaamisesta ja haluat keskustella asiasta kollegojen kanssa? Liity Sinäkin uuteen Aikuisväestön hyvinvoinnin mittaamisen Facebook-ryhmään. Ryhmä tarjoaa foorumin kaikille asiasta kiinnostuneille. Jo 143 henkilöä on mukana!

Erityisen tärkeää on kokemusten jakaminen mittareiden käytöstä ja siitä, millainen panos niillä voi olla palveluprosessien kehittämiseen. Samalla ryhmässä voi mainostaa aiheeseen liittyviä tapahtumia ja niiden materiaaleja.

- Idea ryhmästä syntyi Kuopiossa 25.4.2018 järjestetyssä  Itä-Suomen sosiaalialan osaamiskeskuksen ISOn seminaarissa Muutoksen seuranta aikuissosiaalityössä – mittareita ja menetelmiä asiakastyöhön. Kun koko päivän oli käyty läpi erilaisia mittareita ja prosesseja, yleisö esitti vahvan argumentin, että voisitteko te mittareiden kehittäjät tehdä yhteistyötä. Lupasin henkilökohtaisesti, että tämän tulemme tekemään, kertoo Petteri Paasio.

Ryhmälle on selkeästi tarvetta, sillä kahdessa päivässä siihen on liittynyt jo 100 jäsentä.

Ryhmän jäsenyys ja ylläpito
Ryhmään ovat tervetulleita kaikki asiasta kiinnostuneet. Ryhmää ylläpidetään tällä hetkellä Pääkaupunkiseudun sosiaalialan osaamiskeskuksessa Soccassa, mutta kaikki osallistujat ovat tervetulleita jakamaan ylläpidon tehtäviä.

Kaikilta ryhmään liittyviltä toivotaan lyhyttä esittäytymistä ja kuvausta, mistä näkökulmasta kiinnostus aiheeseen virittyy.

Miten liityt ryhmään?
Löydät ryhmän Facebookista hakusanalla "Aikuisväestön hyvinvoinnin mittaaminen" tai klikkaamalla tätä linkkiä Napsauta ryhmän etusivulla olevaa painiketta "Liity ryhmään" ja hyväksymme sinut jäseneksi pikapuoliin.

Tervetuloa keskustelemaan ja jakamaan ajatuksia!

Lisätietoja:

Petteri Paasio
Tutkija
050 586 0573
petteri.paasio(ät)hus.fi

Rosa Hossain-Karhu
Erikoissuunnittelija
040 480 8716
rosa.hossain-karhu(ät)hus.fi