« Takaisin

Osallistu Vaikuttavuuden tutkimuksen päiville Kuopiossa lokakuun alussa

Vaikuttavuuden talo on hyvinvointiin ja terveyteen liittyvän vaikuttavuuden tutkimuksen ja koulutuksen monitieteinen yhteistyöverkosto Itä-Suomen yliopistossa. Tutkijaverkosto järjestää kansalliset Vaikuttavuuden tutkimuksen päivät 2019 Kuopion kampuksella 1.–2.10.2019.

Vaikuttavuuden tutkimuksen päivät tarjoaa monitieteisen keskustelufoorumin alan tutkijoille ja asiantuntijoille sekä jokaiselle, joka kokee tarvitsevansa työssään uusinta tutkimustietoa vaikuttavuudesta. Vuoden 2019 tutkimuspäivien pääteema on Voimavaroja ja laatua vaikuttavuudesta. Lisäksi päivillä käsitellään muun muassa vaikuttavuutta hyvinvoinnin ja terveyden edistämisessä, sosiaali- ja terveyspalveluissa ja niiden johtamisessa sekä politiikassa ja reformeissa. Päivien aikana keskusteluun nousevat myös vaikuttavuuden teoriat ja mittaamisen menetelmät sekä ICT-sovellukset ja sote-integraatioon liittyvät kysymykset.

Päivien pääpuhujiksi saapuvat professori Bent Greve (University of Roskilde), professori Martin Knapp (London School of Economics and Political Science), professori ja arviointijohtaja Pekka Rissanen (Terveyden ja hyvinvoinnin laitos) sekä eduskunnan apulaisoikeusasiamies Maija Sakslin.

Ilmoittautuminen Vaikuttavuuden tutkimuksen päiville 2019 on avoinna 1.5.-1.9.2019. Lisätietoja päivien ohjelmasta, puhujista ja ilmoittautumisesta löydät UEFin verkkosivuilta.
Katso tästä päivien mainos (pdf)