« Takaisin

STM:n aluekierros starttasi Kuopiosta

Sosiaali- ja terveysministeriön, Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ja sosiaalialan osaamiskeskusverkoston järjestämä valtakunnallinen aluekierros starttasi Kuopiosta 22. lokakuuta.

 

Viiden eri maakunnan edustajistoa Itä- ja Keski-Suomesta oli paikalla pohtimassa sosiaalihuollon tulevaisuutta ja paikkaa uusissa sote-keskuksissa. Tilaisuudessa esiteltiin uuden hallitusohjelman mukaista sosiaali- ja terveyskeskusohjelmaa, sosiaalihuollon tulevaisuuden kehittämistä sekä STM:n keväällä julkaisemia sosiaalityöhön liittyviä selvityksiä. Iltapäivän työpajoissa käytiin läpi Itä- ja Keski-Suomen alueellisia kehittämistarpeita sekä nostettiin myös esiin alueilla toimivia hyviä käytäntöjä ja malleja.


Aluekierroksen yhteisillä tilaisuuksilla pyritään varmistamaan sosiaalihuollon vahva näkyminen ohjelmassa sekä alueiden ääni ohjelman valmistelutyössä. Alla aamupäivän esitykset, linkki aamupäivän tallenteeseen sekä Keski-Suomen sosiaalialan osaamiskeskuksen (Koske) tekemä laajempi koonti päivästä. Työpajojen materiaali tulee myöhemmin jakoon.

 

Katso tästä:

Seminaariesitykset (pdf-tiedostoina):

Itapäivän työpajakoonti (pdf)

Työpajakoonti Pohjois-Savon osalta (pdf)