« Takaisin

Uusi MikäSOte blogiteksti: Lisää taidetta sote palveluihin, siirtyykö ylätason pöhinä asiakastyöhön?

Uusimmassa MikäSOte-blogin postauksessa Päivimaria Seppänen Socomista ehdottaa seuraavaa: Jospa taiteen paikkaa sote rakenteissa lähdettäisiinkin tarkastelemaan asiakkaan – siis ihmisen – tarpeista? Siitä, mitä merkityksiä taiteella ihmiselle on ja millaisia tehtäviä taiteelle voisi sitä kautta rakentua asiakaslähtöisessä palveluprosessissa.
Lue koko teksti tästä

MikäSOte blogi
Valtakunnallisen sosiaalialan osaamiskeskusten verkoston ajatuksia sote-uudistuksesta ja valinnanvapaudesta. Kirjoittajat ovat pitkän linjan sosiaalialan kehittämisen asiantuntijoita eri puolilta Suomea.
Klikkaa tästä blogiin

Soosiaalialan osaamiskeskusten verkosto
Sosiaalialan osaamiskeskukset (11 kpl) muodostavat lakisääteisen, koko maan kattavan tutkimus- ja kehittämistoiminnan alueellisen verkoston. Osaamiskeskukset ovat kukin alueensa sosiaalialan asiantuntijoita, verkostojen kokoajia ja kuntien kehittämistoiminnan tukijoita. Osa osaamiskeskuksista tarjoaa alueellaan myös sosiaalialan erityispalveluja kuten lapsiasiamiestoimintaa.  Vaikutamme vahvasti sosiaalialan kehittämiseen esimerkiksi antamalla kannanottoja uudistuksiin ja lainvalmisteluihin.