« Takaisin

Uusimuotoisen erikoissosiaalityöntekijän koulutuksen haku käynnissä

Hae uusimuotoiseen erikoissosiaalityöntekijän koulutukseen 17.6.2019 mennessä - erikoisalana hyvinvointipalvelut.

Sosiaalityöntekijä: Onko sinulla tarvetta oman osaamisesi päivittämiseen ja syventämiseen?

Kiinnostaako sinua:

  • Asiakaslähtöinen, vaikuttava ja kustannustehokas palvelujärjestelmä

  • Sosiaali- ja terveydenhuollon johtaminen

  • Tutkimustietoon perustuva palvelujen ja sosiaalityön kehittäminen?

Hae erikoissosiaalityöntekijän koulutukseen Hyvinvointipalvelujen erikoisalalla!

Erikoistumiskoulutus on suunnattu sosiaalityöntekijöille, joilla on tarvetta vahvistaa ja syventää osaamistaan. Koulutuksessa yhdistyy käytäntö- ja tutkimustieto.

Koulutuksen laajuus on 70 op, ja se voidaan suorittaa reilussa kahdessa vuodessa työn ohessa opiskellen. Kokonaisuus sisältää 18 päivää lähiopetusta, verkkotyöskentelyä ja itsenäistä työskentelyä. Haettavana olevaan Hyvinvointipalvelujen erikoistumiskoulutukseen valitaan 24 opiskelijaa, joista 12 opiskelijaa Helsingin yliopistoon ja 12 opiskelijaa Itä-Suomen yliopistoon.

Koulutuksen tuottamia tietoja ja taitoja hyödynnetään omassa työssä ja työyhteisössä. Opintoihin sisältyy koulutuksen kuluessa tehtävä tieteellis-käytännöllinen lopputyö (10 op), jonka voi nivoa oman työn ja asiantuntijuuden kehittämiseen.

Erikoissosiaalityöntekijän koulutuksen opintomaksu on 3500 euroa, jonka voi maksaa useammassa erässä koulutuksen kuluessa ja se voidaan jakaa työnantajan ja opiskelijan kesken. Sosiaali- ja terveysministeriön myöhemmin voimaan tulevan asetuksen myötä opintomaksu voi alentua tai poistua kokonaan.

Sosiaalityön muut erikoisalat ovat:

  •  Kuntouttava sosiaalityö

  • Lapsi-, nuoriso- ja perhesosiaalityö

  • Rakenteellinen sosiaalityö

Hyvinvointipalvelujen opiskelijahaku toteutetaan 20.5.–17.6.2019. Ensimmäiset lähiopetuspäivät järjestetään to-pe 26.–27.9.2019 Helsingin yliopistossa.

Lisätietoja koulutuksen tavoitteista ja sisällöstä, valintakriteereistä sekä haun toteutuksesta löydät Sosnetin verkkosivuilta.

Katso tästä koulutuksen esite.

Katso tästä opetussuunnitelma.