« Takaisin

Esittelyssä ISOn suunnittelija Sanni Holopainen

Sanni Holopainen, suunnittelja, ISO

Aloitin suunnittelijana ISOssa marraskuun alussa. Tulen olemaan laaja-alaisesti mukana ISOn kehittämistoiminnassa, hanketyössä ja verkostoyhteistyössä. Osallistun myös tapahtumien järjestämiseen ja viestintään.

 

Aikaisemmin olen työskennellyt sosiaalialan järjestösektorilla useissa erilaisissa osallisuutta vahvistavissa ja palveluja kehittävissä hankkeissa. Hankkeiden avulla on vahvistettu asumispalveluiden käyttäjien ja henkilöstön turvallisuustaitoja, osatyökykyisten työelämäosallisuutta sekä yhteiskehittämisen menetelmin kartoitettu ja kehitetty kunnan asumispalveluja. Myös digipalveluiden kehittämiseen olen tutustunut vetäessäni hanketta, jossa yhdessä asiakkaiden, asiantuntijoiden ja pelialan yrityksen kanssa tuotettiin sähköinen peli turvallisuustaitojen oppimiseen. Koulutukseltani olen yhteiskuntatieteiden maisteri (sosiaalipsykologia) ja minulla on myös tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto.

 

Tällä hetkellä perehdyn tähän kaikkeen mielenkiintoiseen ja tärkeään työhön, jota Itä-Suomessa sosiaalialan kehittämisen osalta tehdään. Työnkuvani tulee muotoutumaan ja tarkentumaan tulevien kuukausien aikana, mutta monessa saan olla mukana. Olen innoissani päästessäni mukaan Itä-Suomen sosiaalialan kehittämis- ja verkostoyhteistyöhön. Odotan kohtaamisiamme!