« Takaisin

Sote-esimiesten kirjaamisvalmennuksen tietopaketti -webinaari julkaistu

Sosiaali- ja terveydenhuollon esimiehille suunnattu tietopaketti kirjaamisesta ja sosiaalihuollon tiedonhallinnasta on julkaistu webinaarina. Tietopakettiin on koottu keskeiset asiat määrämuotoisesta kirjaamisesta, sosiaalihuollon asiakasasiakirjalaista ja sen toimeenpanosta sekä Kanta-palvelujen käyttöönottoon liittyvistä vaatimuksista ja muutoksista, jotka organisaatioissa on tehtävä. Webinaari on suunnattu organisaatioille, joissa Kanta-palvelujen käyttöönoton suunnittelu on alkuvaiheessa. Webinaarin kesto on n. 2,5 tuntia.

Tallenteen aihealueet ovat:

  • Sosiaalihuollon tiedonhallinnan kansallinen kehittäminen

  • Hyvä kirjaaminen

  • Sosiaalihuollon käytönhallinta ja henkilötietojen käsittely

  • Kohti yhtenäistä asiakastietoa

Katso webinaari tästä. Esimiesten tietopaketin diaesitykset ovat vapaasti käytettävissä ja ne löytyvät Kansa-koulu II -hankkeen internet-sivuilta, kohdasta "Webinaarin sisältämät aihealueet".

Webinaarin lisäksi esimiehille järjestetään kyselytunteja etäyhteydellä. Kyselytunneille voi osallistua webinaarin katsomisen jälkeen ilman ennakkoilmoittautumista ja siellä voi kysyä ja keskustella tietopaketin herättämistä kysymyksistä tarkemmin. Kyselytuntien aikataulut ja osallistumislinkki löytyvät Kansa koulu II -hankkeen internet-sivuilta.

ISOn aluekoordinaattori järjestää keväällä oman alueensa maakuntien sote-esimiehille kirjaamisvalmennuksen tietopaketin, joka toteutetaan etäyhteydellä. Tilaisuudet ovat 2.4.2019 klo 12.00–15.30 ja 25.4.2019 klo 12.30–16.00 ja ilmoittautuminen tapahtuu tämän linkin kautta.
Tilaisuuden sisältö on vastaava, kuin webinaari-tallenteessa.