Siirry pääsisältöön (Paina Enter)
Ajankohtaista KAMKista: jatkuvan oppimisen hiekkalaatikko
-

Julkaistu , päivitetty

Ajankohtaista KAMKista: jatkuvan oppimisen hiekkalaatikko

Tule leikkimään ja oppimaan jatkuvan oppimisen hiekkalaatikolle

Haluatko oppia lisää psykologisista vaikuttamismekanismeista? Haluatko harjoitella verkko-ohjausta omalla ajalla tai omalla kännykällä? Miten voisit oppia paremmaksi kuuntelijaksi? Onnistuuko ongelmanratkaisu?

Olet lämpimästi tervetullut leikkimään virtuaaliselle hiekkalaatikolle! Voit leikkiä jatkuvan oppimisen digitaalisilla oppimissisällöillä. Tällä hetkellä laatikolta löydät Kajaanin ammattikorkeakoulun sosionomikoulutuksen opintojaksojen sisältöjä.

Paljon leikkineet lapset pärjäävät muita paremmin

Nyt kannattaa tulla leikkimään, koska lisää sisältöjä kehitetään lisää juuri nyt. Digitaalisten oppimistehtävien aiheet liittyvät tutkivaan ja kehittävään työotteeseen, työhyvinvointiin, kriisityön osaamiseen, sosiaalialan ja varhaiskasvatuksen lainsäädäntöön, varhaiskasvatuksen toimintakulttuuriin.

Hiekkalaatikolta löydät myös tietoa ja uunituoreen selvityksen osaamis- ja kehittämistarpeista varhaiskasvatuksessa ja sosiaalialalla. Kyselyllä selvitettiin sosiaali- ja varhaiskasvatusalan työntekijöiden koettua osaamista, osaamisen kehittämisen tarpeita sekä näkemyksiä tulevaisuuden osaamisen tarpeista Kainuun, Kuusamon ja Raahen alueilla. Selvityksen tulokset ovat osin yleistettävissä laajemmin koko maahan.

Näillä ohjeilla pääset leikkimään

Avaa https://cutt.ly/hiekkalaatikko (linkki avautuu uuteen ikkunaan, klikkaa kirjaudu vierailijana) ja anna palaa! Jos haluat osallistua hiekkalaatikon kehittämiseen, luo oma tunnus näillä ohjeilla: https://devmoodle.kamit.fi/ (linkki avautuu uuteen ikkunaan, kirjautumisopas).

Jatkuvan oppimisen hiekkalaatikko on osa jatkuvan oppimisen kehittäminen sosiaalialalla (JOKSA) -hanketta (S22379).