Siirry pääsisältöön (Paina Enter)
Ensimmäiset RRF-valtionavustukset myönnetty - Kansa-koulun työ jatkuu!
-

Julkaistu , päivitetty

Ensimmäiset RRF-valtionavustukset myönnetty - Kansa-koulun työ jatkuu!

Sosiaalialan osaamiskeskukset ovat saaneet myönteisen päätöksen Kansa-koulu 4.0 - Sosiaalialan kirjaamisosaamisen vahvistaminen verkossa ja verkostoissa -hankkeen toteuttamiseen. Hankkeelle myönnetty valtionavustus on 700 000 € ja hankkeen osatoteuttajia ovat kaikki sosiaalialan osaamiskeskukset. Hanketyö käynnistyy välittömästi ja hanke kestää vuoden 2022 loppuun asti.

Valtionavustus tulee EU:n elpymisvälineestä rahoitettavasta Suomen kestävän kasvun ohjelmasta, jonka tavoitteena on vahvistaa sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujen saatavuutta ja lisätä niiden kustannusvaikuttavuutta. Sosiaali- ja terveysministeriö vastaa osaltaan ohjelman koordinoinnista. Valtionavustusta myönnettiin kaikkien 22 hyvinvointialueen hankkeisiin, sosiaalialan osaamiskeskusten yhteishankkeeseen sekä Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin erillishankkeeseen. Voit lukea kestävän kasvun ohjelman ensimmäisistä valtionavustuksista tarkemmin STM:n tiedotteesta.

Kansa-koulu 4.0 -hanke jatkaa aikaisempien hankkeiden käynnistämää kirjaamisvalmennusta, kehittää valmennuksen sisältöjä ja valmennusten tukimateriaaleja edelleen, järjestää kirjaamisasiantuntijoiden verkostotoimintaa sekä pyrkii edistämään alueellista yhteistyötä kirjaamisen kehittämisessä tulevilla hyvinvointialueilla.

ISOssa hankkeen aluekoordinaattoreina toimivat Riitta-Liisa Kumpulehto (riitta-liisa.kumpulehto(at)isonet.fi) ja Päivi Malinen (paivi.malinen(at)isonet.fi).

Tutustu hankkeen viestintäkanaviin seuraavista linkeistä: Kansa-koulun uutiskirjeKansa-koulu TwitterissäKirjaamisfoorumi.fi