Siirry pääsisältöön (Paina Enter)
Erätauko-dialogi monialaisesta yhteistyöstä
-

Julkaistu , päivitetty

Erätauko-dialogi monialaisesta yhteistyöstä

LUMO ja Pesäpuu ry kutsuvat sinutkin mukaan ensimmäiseen Lumonaari-webinaariin kuulemaan ajankohtaista ja moniäänistä keskustelua onnistuneesta monialaisesta yhteistyöstä. Osallistujat pääsevät seuraamaan Erätauko-menetelmällä toteutettavaa dialogia, jossa ovat mukana konsultoiva erityisopettaja, varhaiskasvatuksen pedagoginen asiantuntija, perusturvajohtaja, neuvolan ylilääkäri, psykiatrinen sairaanhoitaja, sijaisvanhempi ja lastensuojelun kokemusasiantuntija.

Keskustelun tavoitteena on syventää ymmärrystä siitä, millaisia onnistumisia monialaisessa yhteistyössä lastensuojelun yhdyspinnoilla tapahtuu nyt, ja millaisia onnistumisia toivomme tapahtuvan tulevaisuudessa Itä- ja Keski-Suomessa. 

Tilaisuus järjestetään Teams-webinaarina 9.11.2021 klo 13-15.30 ja se on tarkoitettu laajasti lasten ja nuorten kanssa työskenteleville monialaisille sivistys-, sosiaali- ja terveysalan toimijoille.

Ilmoittaudu tilaisuuteen viimeistään 5.11. tästä linkistä (ilmoittautumislomake avautuu uuteen ikkunaan).

*********************************************************************************************************************

LUMO-hanke ja Pesäpuu ry järjestävät yhteistyössä Lumonaari-webinaarisarjan, jonka tavoitteena on tarjota osallistujille valmiuksia systeemiseen toimintatapaan, vahvistaa trauma- ja kiintymyssuhdeosaamista sekä taitoa huomioida osallisuus asiakastyössä. Tilaisuudet toteutetaan Teams-yhtedellä ja ne on tarkoitettu lasten ja nuorten kanssa työskenteleville monialaisille sivistys-, sosiaali- ja terveysalan toimijoille.

Tilaisuuksien aikataulut ja teemat:

  • 9.11.2021 klo 13-15.30 Erätauko-keskustelu: Onnistunut monialainen yhteistyö nyt ja tulevaisuudessa (ilmoittautuminen viimeistään 5.11.2021 tästä linkistä, avautuu uuteen ikkunaan)
  • 17.2.2022 klo 12-15.30 Traumatietoisuus ja kiintymyskeskeinen kohtaaminen haastavissa asiakastilanteissa (ilmoittautuminen viimeistään 14.2.2022 tästä linkistä, avautuu uuteen ikkunaan)
  • 23.3.2022 klo 12-15.30 Sijaishuollossa kasvavien koulunkäynti ja monialainen yhteistyö (ilmoittautuminen viimeistään 18.3.2022 tästä linkistä, avautuu uuteen ikkunaan)
  • 21.4.2022 klo 12-15.30 Mielen hyvinvointi - lasten ja nuorten tunne- ja itsesäätelytaitojen tukeminen (ilmoittautuminen viimeistään 19.4.2022 tästä linkistä, avautuu uuteen ikkunaan)
  • 11.5.2022 klo 12-15.30 Osallisuuden avaimet arjen työssä (ilmoittautuminen viimeistään 6.5.2022 tästä linkistä, avautuu uuteen ikkunaan)

Jokaiseen tilaisuuteen ilmoittaudutaan erikseen ja tilaisuuksien osallistumislinkit toimitetaan ilmoittautuneille viimeistään päivää ennen tilaisuutta.

Kaikki LUMOn järjestämät tilaisuudet löydät tapahtumakalenteristamme: https://padlet.com/lumohanke/tapahtumakalenteri (linkki avautuu uuteen ikkunaan)