Siirry pääsisältöön (Paina Enter)
Hae erikoissosiaalityöntekijän koulutukseen
-

Julkaistu , päivitetty

Hae erikoissosiaalityöntekijän koulutukseen

Hae erikoissosiaalityöntekijän koulutukseen tiistaihin 20.9.2022 klo 16.00 mennessä - haussa uudistunut Aikuissosiaalityön ja sosiaalisen kuntoutuksen erikoisala sekä Lapsiperhe- ja nuorisososiaalityön opintosuunta!

Sosiaalityöntekijä:

  • Onko sinulla tarvetta oman osaamisesi päivittämiseen ja syventämiseen?
  • Haluatko uutta potkua ammatilliseen kehittymiseesi tai urallesi?
  • Tai oletko kiinnostunut verkostoitumaan valtakunnallisesti muiden sosiaalityön huippuosaajien kanssa?

Erikoistumiskoulutus on suunnattu sosiaalityöntekijöille, joilla on tarvetta vahvistaa ja syventää ammatillista osaamistaan sosiaalityöntekijänä. Koulutuksessa yhdistyy käytäntö- ja tutkimustieto.

Koulutuksen laajuus on 70 op, ja se voidaan suorittaa reilussa kahdessa vuodessa työn ohessa opiskellen. Koulutus sisältää kontaktiopetusta, joka järjestetään lähiopetuksena yliopistolla tai verkkovälitteisesti toteutettuna sekä verkkokursseja ja verkkotyöskentelyä, itsenäistä työskentelyä ja vertaisohjausta- ja -oppimista.

Koulutuksen tuottamia tietoja ja taitoja hyödynnetään omassa työssä ja työyhteisössä. Opintoihin sisältyy koulutuksen kuluessa tehtävä tieteellis-käytännöllinen lopputyö (10 op), jonka voi nivoa oman työn ja asiantuntijuuden kehittämiseen.

Syksyn 2022 opiskelijahaussa on haettavana:

  • Aikuissosiaalityön ja sosiaalisen kuntoutuksen erikoisalalla 26 opiskelupaikkaa Lapin yliopistoon. Koulutus toteutetaan yhteistyössä Tampereen ja Turun yliopistojen kanssa.  Katso tästä lisätietoja koulutuksesta (pdf, avautuu uuteen ikkunaan).
  • Lapsiperhe- ja nuorisososiaalityön opintosuunnassa on haettavana 30 opiskelupaikkaa Itä-Suomen ja Turun yliopistoihin. Katso tästä lisätietoja koulutuksesta (pdf, avautuu uuteen ikkunaan).

Koulutus on osallistujalle maksuton vuonna 2019 voimaan tulleiden valtion koulutuskorvauksia koskevien säännösten perusteella.

Sosiaalityön muut erikoisalat ovat Hyvinvointipalvelut, Rakenteellinen sosiaalityö sekä Lapsi-, nuoriso- ja perhesosiaalityön erikoisalan Lastensuojelun opintosuunta.  

Opiskelijahaku on alkanut 26.8. ja se päättyy tiistaina 20.9. klo 16.00. Ensimmäinen kontaktiopetusjakso järjestetään helmikuussa 2023.

Lisätietoa erikoistumiskoulutuksesta, erikoisalojen tavoitteista ja sisällöistä, valintaperusteista ja haun toteutuksesta osoitteessa www.sosnet.fi/erko (linkki avautuu uuteen ikkunaan).