Siirry pääsisältöön (Paina Enter)
Hae uusimuotoiseen erikoissosiaalityöntekijän koulutukseen 23.9. mennessä
-

Julkaistu , päivitetty

Hae uusimuotoiseen erikoissosiaalityöntekijän koulutukseen 23.9. mennessä

Sosiaalityöntekijä: Onko sinulla tarvetta oman osaamisesi päivittämiseen ja syventämiseen? Haluatko uutta potkua ammatilliseen kehittymiseesi tai urallesi? Tai oletko kiinnostunut verkostoitumaan valtakunnallisesti muiden sosiaalityön huippuosaajien kanssa? 

Jos vastasit ”Kyllä” edellä esitettyyn kysymykseen, kannattaa hakea erikoissosiaalityöntekijän koulutukseen! 

Erikoistumiskoulutus on suunnattu sosiaalityöntekijöille, joilla on tarvetta vahvistaa ja syventää ammatillista osaamistaan sosiaalityöntekijänä. Koulutuksessa yhdistyy käytäntö- ja tutkimustieto. 

Koulutuksen laajuus on 70 op, ja se voidaan suorittaa reilussa kahdessa vuodessa työn ohessa opiskellen. Koulutus sisältää kontaktiopetusta, joka järjestetään lähiopetuksena yliopistolla tai verkkovälitteisesti toteutettuna sekä verkkokursseja ja verkkotyöskentelyä, itsenäistä työskentelyä ja vertaisohjausta- ja -oppimista.

Koulutuksen tuottamia tietoja ja taitoja hyödynnetään omassa työssä ja työyhteisössä. Opintoihin sisältyy koulutuksen kuluessa tehtävä tieteellis-käytännöllinen lopputyö (10 op), jonka voi nivoa oman työn ja asiantuntijuuden kehittämiseen. 

Syksyn 2021 opiskelijahaussa on haettavana: 

Koulutus on osallistujalle maksuton vuonna 2019 voimaan tulleiden valtion koulutuskorvauksia koskevien säännösten perusteella. 

Sosiaalityön muut erikoisalat ovat Hyvinvointipalvelut ja Kuntouttava sosiaalityö. 

Opiskelijahaku on alkanut 26.8. ja se päättyy 23.9. klo 16.00. Ensimmäinen kontaktiopetusjakso järjestetään tammi-helmikuussa 2022. 

Lisätietoa erikoistumiskoulutuksesta, erikoisalojen tavoitteista ja sisällöistä, valintaperusteista ja haun toteutuksesta osoitteessa www.sosnet.fi/erko (avautuu uuteen ikkunaan).