Siirry pääsisältöön (Paina Enter)
ISO rekrytoi: tutkija
-

Julkaistu , päivitetty

ISO rekrytoi: tutkija

Itä-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus hakee tutkijaa.

Tutkijan tehtävänä on taustoittaa ja tukea ISOn tutkimuksellista kehittämistoimintaa Itä-Suomen toiminta-alueella. Työn alkaessa tehtäväkuvaan kuuluu tutkimustiedon tuottaminen, analysointi ja välittäminen hyvinvointialueiden väestöön, rakenteelliseen sosiaalityöhön sekä sosiaalipalveluihin (sosiaalityö, lastensuojelu) liittyvissä kehittämishankkeissa ja asiantuntijaverkostoissa. Työn sijoituspaikkana on ISOn Kuopion toimipiste.

Haemme sosiaalihuollon palvelujen nyky- ja tavoitetilaa tuntevaa sekä monipuolisesti alan tutkimusmenetelmiä hallitsevaa henkilöä. Koulutustaustaksi sopii ylempi yliopistotutkinto yhteiskuntatieteissä (esim. sosiaalityö, sosiaalipolitiikka) ja arvostamme alan jatkotutkintoa (YTL, YTT). Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa sosiaalialan tutkimus- ja kehittämiskokemusta. Toiminta-alueen ja toimijaverkostojen tuntemus on eduksi.

Palkkaus määräytyy sopimuksen mukaan. Määräaikainen työ alkaa mahdollisimman pian ja kesto on sopimuksen mukainen. Hakemus ja CV pyydetään lähettämään sähköpostitse osoitteeseen tarja.kauppila(at)isonet.fi. Tehtävä täytetään mahdollisimman pian sopivan hakijan löydyttyä. Työsuhde voisi alkaa 1.10.2022 lukien.
Katso rekrytointi-ilmoitus tästä (pdf, avautuu uuteen ikkunaan)

Lisätiedot:
johtaja Tarja Kauppila, puh. 044 754 3333, tarja.kauppila(at)isonet.fi
hallinto- ja viestintäasiantuntija Sirpa Blom, puh. 044 288 3230, sirpa.blom(at)isonet.fi

ISO-toiminnasta ks.