Siirry pääsisältöön (Paina Enter)
Kansallinen OT-webinaari 3.2. ja Näkökulmia autisminkirjon häiriöön -OT-Nepsy -koulutusfoorumien aloitus 20.3. :ilmoittautumiset avattu
-

Julkaistu , päivitetty

Kansallinen OT-webinaari 3.2. ja Näkökulmia autisminkirjon häiriöön -OT-Nepsy -koulutusfoorumien aloitus 20.3. :ilmoittautumiset avattu

Kansallinen OT-webinaari 3.2.2023

Lasten, nuorten ja perheiden osaamis- ja tukikeskus (OT) -hankkeet järjestävät yhdessä kansallisen OT-webinaarin 3.2.2023 klo 9–11.30. Webinaarissa kuullaan yhteistä dialogia sekä nostoja eri puolilla Suomea tehtävästä OT-kehittämisestä. Tilaisuus on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille. Erityisesti webinaarin kohderyhmänä ovat sosiaali- ja terveydenhuollon sekä sivistyspalvelujen toimijat, jotka työskentelevät lasten ja nuorten vaativien palvelujen, hoidon ja tuen erityiskysymysten parissa.

Ilmoittautuminen on käynnissä 31.1.2023 saakka ja ilmoittautumislomake avautuu tästä linkistä (avautuu uudessa ikkunassa). Myös alustava webinaariohjelma löytyy ilmoittautumislinkin yhteydestä. 

Näkökulmia autisminkirjon häiriöön  -OT-Nepsy-koulutusfoorumien aloitus 20.3.2023 (4 koulutusta v.23)

Nyt voit ilmoittautua OT-Nepsy-koulutusfoorumisarjan aloitustilaisuuteen 20.3.23  ”Näkökulmia autisminkirjon häiriöön”  tästä linkistä (avautuu uuteen ikkunaan).

Järjestäjä: Lasten, nuorten ja perheiden osaamis- ja tukikeskus (OT) -hanke, Itä-Suomen OT-keskus

Näkökulmia autismikirjon häiriöön -koulutusfoorumin ohjelma