Siirry pääsisältöön (Paina Enter)
Lumonaari-sarja monialaisen yhteistyön tueksi
-

Julkaistu , päivitetty

Lumonaari-sarja monialaisen yhteistyön tueksi

Poika katsoo aaltoja

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LUMO ja Pesäpuu ry kutsuvat Sinutkin mukaan Lumonaari-webinaarisarjaan. Tarjoamme Lumonaarien avulla tietoa ja ymmärrystä monialaisen yhteistyön tueksi. Webinaarisarjan tavoitteena on tarjota osallistujille valmiuksia systeemiseen toimintatapaan, vahvistaa trauma- ja kiintymyssuhdeosaamista sekä taitoa huomioida osallisuus asiakastyössä. Tilaisuudet toteutetaan Teams-yhtedellä ja ne on tarkoitettu lasten ja nuorten kanssa työskenteleville monialaisille sivistys-, sosiaali- ja terveysalan toimijoille.

Tilaisuuksien aikataulut ja teemat:

  • 23.3.2022 klo 12-15.30 Sijaishuollossa kasvavien koulunkäynti ja monialainen yhteistyö (ilmoittautuminen viimeistään 18.3.2022 tästä linkistä, avautuu uuteen ikkunaan)
  • 21.4.2022 klo 12-15.30 Mielen hyvinvointi - lasten ja nuorten tunne- ja itsesäätelytaitojen tukeminen (ilmoittautuminen viimeistään 19.4.2022 tästä linkistä, avautuu uuteen ikkunaan)
  • 11.5.2022 klo 12-15.30 Osallisuuden avaimet arjen työssä (ilmoittautuminen viimeistään 6.5.2022 tästä linkistä, avautuu uuteen ikkunaan)

Jokaiseen tilaisuuteen ilmoittaudutaan erikseen ja tilaisuuksien osallistumislinkit toimitetaan ilmoittautuneille viimeistään päivää ennen tilaisuutta.

Ensimmäinen Lumonaari pidettiin Erätaukokeskusteluna marraskuussa 2021 ja voit lukea tilaisuuden annista enemmän Christine Välivaaran blogista Yksin ei pärjää kukaan (linkki vie tämän sivuston blogiosioon).

Kaikki LUMOn järjestämät tilaisuudet löydät tapahtumakalenteristamme: https://padlet.com/lumohanke/tapahtumakalenteri (linkki avautuu uuteen ikkunaan)