Siirry pääsisältöön (Paina Enter)
Onnea ja vinkkejä hyvinvointialueiden aluevaltuutetuille!
-

Julkaistu , päivitetty

Onnea ja vinkkejä hyvinvointialueiden aluevaltuutetuille!

Tervehdys sosiaalialan osaamiskeskuksesta!

 

Parhaimmat onnittelut Sinulle, joka tulit valituksi hyvinvointialueen aluevaltuutetuksi!

Tuleviin tehtäviisi aluevaltuutettuna liittyy sosiaalihuollon ja -alan kysymyksiä. Sosiaalialan osaamiskeskus voi tarjota hyödyllisiä tietoja ja asiantuntevia verkostoja tehtäviesi tueksi.

Itä-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus (ISO) on lakisääteinen sosiaalialan kehittäjä. Toimimme Pohjois-Savon, Etelä-Savon, Pohjois-Karjalan  ja Kainuun alueella – osin hankeyhteistyömme ulottuu Keski-Suomeenkin (kumppanina siellä Koske, Keski-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus).

Itä- Suomen yhteistyöalueen (YTA) kattavia kehittämishankkeita ovat esimerkiksi lastensuojelun monialainen kehittäminen LUMO sekä Lasten, nuorten ja perheiden osaamis- ja tukikeskus (OT-keskus, hankehallinnoijana KYS). 

Olette lämpimästi tervetulleita mukaan maksuttomiin tilaisuuksiin, kuten jo aivan lähiaikoina esimerkiksi:

Lisäksi ISOn hallinnoima SOSRAKE-hanke järjestää yhteistyökumppanien kanssa kaikille avoimia hyvinvointitiedolla johtamisen tilaisuuksia (Pohjois-Savo 23.2.22, Etelä-Savo 24.2.22),  joista löydät lisätietoa ISOnetistä – Tervetuloa!

ISOn toimintaan voit tutustua kaikessa rauhassa tietoverkossa:

Mikäli ISOn maksuton uutiskirje ISOuutiset ei vielä tule sähköpostiisi, niin voit tilata sen tästä linkistä (tilauslinkki löytyy avautuvan sivun alalaidasta).

Hyvää ja vaikuttavaa yhteisen työn kautta toivottaen,
terveisin ISOn väki