Siirry pääsisältöön (Paina Enter)
OT-Nepsy-koulutusfoorumisarjan webinaarit syksyllä
-

Julkaistu , päivitetty

OT-Nepsy-koulutusfoorumisarjan webinaarit syksyllä

Lasten, nuorten ja perheiden osaamis- ja tukikeskus (OT) -hanke järjestää neljästä tilaisuudesta koostuvan OT-Nepsy-koulutusfoorumisarjan kevään ja syksyn 2023 aikana. Koulutusfoorumisarjan tarkoituksena on lisätä sivistystoimen, sosiaali- ja terveysalan (SI-SO-TE) ammattilaisten osaamista vaativahoitoisissa ja kompleksisissa nepsy-asiakastilanteissa, kehittää nepsy-asiakkaiden saamaa sisote-palvelua, verkostoitua, edistää SI-SO-TE-ammattilaisten välistä yhteistyötä sekä vahvistaa yhteistä ymmärrystä ilmiöistä. Koulutus on tarkoitettu kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Ensimmäisessä OT-Nepsy-koulutusfoorumisarjan tilaisuudessa 27.9.2023 perhedytään neurokehityksellisten häiriöiden vaikutuksesta koulunkäyntiin ja oppimiseen sekä perehdytään uudistuvaan vammaislainsäädäntöön.

Toisessa tilaisuudessa neurokehityksellisten häiriöitä avataan tutkimustiedon hyödyntämisen mahdollisuuksia vaativissa lasten ja nuorten neurokehityksellisissä häiriöissä. Tutkimuksen tuomaa tietoa meille avaa Itä-Suomen yliopiston tutkijat Riitta Vornanen ja Siiri-Liisi Kraav Nepsos-hankkeesta sekä Sanni Penttilä, lastenpsykiatrian ja terveydenhuollon erikoislääkäri Pohjois-Karjalasta. Käytännön näkökulmaa perhesosiaalityöstä ja lastensuojelusta puolestaan käsittelevät Kati Valén, Taina Paananen ja Maarit Haatanen.

  • Tutkimustiedon hyödyntämisen mahdollisuudet vaativissa lasten ja nuorten neurokehityksellisissä häiriöissä (alustava)
    Aika ja paikka torstai 16.11.2023 klo 12-16, TEAMS/KYSin Pääsairaalan Auditorio 1
    Ilmoittaudu tilaisuuteen tästä linkistä (avautuu uuteen ikkunaan)

Kannattaa tulla kuulolle. Nepsy kuuluu kaikille!