Siirry pääsisältöön (Paina Enter)
Pian valmennetaan sosiaalihuollon kirjaamisasiantuntijoita – haku auki yksityisille organisaatioille 2.–31.5.
-

Julkaistu , päivitetty

Pian valmennetaan sosiaalihuollon kirjaamisasiantuntijoita – haku auki yksityisille organisaatioille 2.–31.5.

Kuvassa vanha kirjoituskone, mustepullo ja sulkakynäVuoden 2021 marraskuussa voimaan tullut asiakastietolaki velvoittaa julkisia ja julkisen sosiaalihuollon lukuun toimivia yksityisiä sote-organisaatioita liittymään Sosiaalihuollon asiakastiedon arkistoon 1.9.2024 mennessä.

Tämän myötä sosiaalihuollon kirjaamiskäytännöt tulevat muuttumaan lähivuosina merkittävästi, mikä edellyttää sosiaalihuollon organisaatioilta panostuksia kirjaamisen kehittämiseen.

Kansa-koulu-hankkeet ovat valmentaneet työyhteisöihin tuhansia sosiaalihuollon kirjaamisasiantuntijoita jo vuodesta 2015 lähtien. Suosittua kirjaamisasiantuntijavalmennusta järjestetään taas syksyllä 2023 ja keväällä 2024.

Haku kirjaamisasiantuntijavalmennukseen on auki yksityisille organisaatioille 2.–31.5.2023. Hae mukaan ja varmista, että työyhteisönne on valmis kohtaamaan lähivuosien sosiaalihuollon kirjaamista koskevat kansalliset muutokset. Löydät lisätietoa valmennuksesta tästä esitteestä (pdf, avautuu uuteen ikkunaan). Jos esitteen tai sieltä löytyvän hakulomakkeen linkin avautumisessa on ongelmia, suora linkki hakulomakkeelle löytyy myös tästä (linkki avautuu uuteen ikkunaan).

Hyvinvointialueiden työntekijöille tarkoitetut valmennuspaikat jaetaan hyvinvointialueiden sisäisen valintamenettelyn kautta. Hanke välittää valintamenettelyyn liittyvät ohjeet suoraan hyvinvointialueille kesäkuun aikana.

Lue lisää ja hae mukaan: www.kirjaamisfoorumi.fi/valmennus (linkki avautuu uuteen ikkunaan)