Siirry pääsisältöön (Paina Enter)
SOSRAKE-osaamisverkosto-hankkeen loppuseminaarin suoratoistolinkki
-

Julkaistu , päivitetty

SOSRAKE-osaamisverkosto-hankkeen loppuseminaarin suoratoistolinkki

Loppuseminaari järjestetään 1.12. klo 8.15-11.30 etäyhteyksin kaikille kiinnostuneille. Pääset seuraamaan seminaaria tästä linkistä: https://live.darcmedia.fi/auditorio41 

Kiinnostaako sinua hankkeen tuotokset ja tulokset? Haluatko kuulla miten rakenteellisen sosiaalityön osaaminen on kehittynyt hankkeen kohderyhmällä? Vai onko se kehittynyt? Luvassa siis hankejargoniaa, mutta myös suoraa puhetta kehittämistyön kiemuroista.

Ohjelman kantavana teemanana on rakenteellisen sosiaalityön osaaminen, tavoitteet, tietotaito ja toimeenpano. Tutustu ohjelmaan tästä! (linkki avautuu ikkunaan)

Ilmoittautumaan tästä! (linkki avautuu ikkunaan) Ennakkoilmoittautumalla saat suoran osallistumislinkin sähköpostilla ennen seminaaria ja viestimme sinulle loppuseminaarin materiaalin ja tallenteen julkaisusta. Osallistuminen ei vaadi kirjautumista tai käyttäjätunnuksien luomista vaan seminaari järjestetään avoimena suoratoistolähetyksenä eli saat linkin sähköpostiisi ennakkoilmoittautumalla. Linkki lähetetään ennakkoilmoittautuneille viimeistään päivä ennen seminaaria (30.11.).

Loppuseminaarista julkaistaan tekstitetty tallenne ISOn YouTube-kanavalle. (linkki avautuu ikkunaan)