Siirry pääsisältöön (Paina Enter)
SOTETIE-sivusto sote-alan ammattilaisten jatkuvan oppimisen tueksi
-

Julkaistu , päivitetty

SOTETIE-sivusto sote-alan ammattilaisten jatkuvan oppimisen tueksi

SOTETIE-sivusto on avattu. Sivuilla voi arvioida sosiaali- ja terveysalan yhteisiä osaamistarpeita, löytää tarpeeseen vastaavia koulutuksia ja saada vinkkejä koulutusten järjestämiseen. Sivusto palvelee niin sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia kuin organisaatioita.

Sivustolla on kuvattu sote-alan toimijoille yhteinen eli geneerinen osaaminen, joka koostuu asiakastyöosaamisesta, palveluiden ja työn kehittämisosaamisesta sekä työntekijyyden ja yhteistoiminnan muutososaamisesta. Kuvausten lisäksi sivustolla on Arviointipysäkki, jossa on tarjolla itsearviointimittareita oman osaamisen arvioimiseen.

Sivustolta löytyy tietoa jatkuvasta oppimisesta, keinoja ja palveluja sen mahdollistamiseen sekä suosituksia koulutuksen järjestäjille. Jatkuvan oppimisen koulutuksen työelämälähtöinen suunnitteluprosessi, työkalut osaamisen johtamiseen sekä menetelmät ja mittarit koulutusten vaikutusten ja vaikuttavuuden arviointiin tarjoavat konkreettisia välineitä työyhteisöjen osaamisen kartoittamiseen ja kehittämiseen.

SOTETIE-sivusto tukee osaltaan työelämän ja korkeakoulujen välistä yhteistyötä. Sivusto on toteutettu Euroopan sosiaalirahaston (ESR) rahoittamassa useiden korkeakoulujen yhteisessä SOTETIE-hankkeessa (2019‒2021).

Sivusto löytyy osoitteesta sotetie.fi (linkki avautuu uuteen ikkunaan)

Lue lisää SOTETIE-blogista (linkki avautuu uuteen ikkunaan)