Siirry pääsisältöön (Paina Enter)
Suunnittelijan hyppy SOSRAKE-osaamisverkosto-hankkeeseen
-

Julkaistu , päivitetty

Suunnittelijan hyppy SOSRAKE-osaamisverkosto-hankkeeseen

Toukokuussa aloitin matkani ISOlaisena. ISOn suunnittelijatiimissä työskentely uusien alkujen parissa aiheutti rutkasti hämmennyksen ja oivalluksen hetkiä. Noin kuukausi sitten aloitin rupeaman projektikoordinaattorina SOSRAKE-hankkeessa, jossa työskentelen maaliskuun 2022 alkupuolelle saakka. Pääsin työskentelemään rakenteellisen sosiaalityön maailmaan  upea hanketiimin kanssa. Minut on yllättänyt meininki. Hanke etenee vauhdilla. Katse on jatkuvasti tulevaisuudessa ja hanketiimi on sitoutunut. 

Sosiaalialan maailma on minulle uusi ja rakenteellisen sosiaalityön maailma vielä uudempi. Kenttä on todella mielenkiintoinen ja ei vähiten siksi, että kehittämistoimia ja erilaisia muutoksia on meneillään paljon. Toimintaympäristössä tapahtuu ja se näkyy myös ISOblogien näkökulmissa. Alla linkki blogiin, jossa avataan rakenteellisen sosiaalityönkin kehittämistä haastavaa aihetta. 

Jo kuukauden jälkeen olen löytänyt paikkani. Tuon hanketiimiin tyhmiä kysymyksiä, ihmettelyä, ymmärtämättömyyttä, kehittämiskokemusta digialustan tiimoilta yli sektorirajojen, jatkuvaa uteliaisuutta ja tarmokasta ottautumista. 

Projektipäällikkö Anne lupasi minulle, että pääsen osaksi laajaa avainkumppaniverkostoa, joka ulottuu neljään maakuntaan, kuntiin/kuntayhtymiin, järjestöihin ja oppilaitoksiin. Lisäksi kehittämistyö sisältää paikallisen ja alueellisen ulottuvuuden lisäksi yhteistyötä valtakunnallisten kehittämisrakenteiden tiimoilta. Näitä lupauksia on lunastettu jo ensimmäisen kuukauden aikana.  

Ota yhteyttä

Hanna Tervo

suunnittelija, projektikoordinaattori, SOSRAKE-osaamisverkosto-hanke

044 775 7660

hanna.tervo@isonet.fi