Julkaisut

ISO julkaisee säännöllisesti ISOuutiset -uutiskirjettä sekä vuosittain toimintasuunnitelman ja -kertomuksen. Lisäksi ISO julkaisee eri teemoihin liittyviä raportteja ja selvityksiä.

ISOlla on myös aktiivista julkaisuyhteistyötä kumppaneidensa kanssa. Esimerkiksi ikäosaamisen kehittämisteemoissa ISO julkaisee yhdessä Karelia-ammattikorkeakoulun kanssa.

ISO-julkaisujen tarkoituksena on vahvistaa tietoon perustuvaa kehittämistä ja työotetta sekä virittää yhteiskunnallista keskustelua ajankohtaisista teemoista.

Julkaisut ovat pääosin verkkojulkaisuja ja löytyvät tämän sivun oikeassa reunassa olevasta valikosta. Lisäksi eri kehittämisteemoihin liittyvät julkaisut löydät kyseisen kehittämisteeman sisältösivuilta.

Sosiaalityön vuoro - keskusteluja ajassa
Keskustelua virittävä artikkelikokoelma kertoo aikalaisten näkemyksiä sosiaalityön kehityksestä eilen, tänään ja huomenna. Mikä sosiaalityössä on muuttunut? Mikä sosiaalityössä on ilahduttanut, hämmästyttänyt tai suorastaan ärsyttänyt? Millainen on uudistuva sosiaalityö 2030?

Katso julkaisun mainos tästä (pdf)

Katso tästä julkaisun sisällysluettelo (pdf)

Tilaa kirja tästä
Kirjan hinta on 22 € + toimituskulut 6,05 €/tilaus (sis. alv). Hintaan lisätään postikulut.

 

Arvokas arki -runokirja
Sosiaalityöntekijä Riitta Pakarisen runojen tekstit ovat hyvin henkilökohtaisia. Kuvituksessa on nostettu esille meille kaikille tuttuja yksityiskohtia elinympäristöstä - niin luonnosta kuin kaupunkimiljööstäkin. Koskettavat sanat ja kuvat voivat tuoda Sinulle ainutlaatuisen viestin siitä, mikä on elämässäsi tärkeää. Kyseessä on runokirjan kolmas painos.

Katso runokirjan mainos tästä (pdf)

Tilaa runokirja tästä
Kirjan hinta on 33 € + toimituskulut 6,05 €/tilaus (sis. alv). Hintaan lisätään postikulut.