Julkaisut

ISO julkaisee säännöllisesti ISOuutiset -uutiskirjettä sekä vuosittain toimintasuunnitelman ja -kertomuksen. Lisäksi ISO julkaisee eri teemoihin liittyviä raportteja ja selvityksiä.

ISOlla on myös aktiivista julkaisuyhteistyötä kumppaneidensa kanssa. Esimerkiksi ikäosaamisen kehittämisteemoissa ISO julkaisee yhdessä Karelia-ammattikorkeakoulun kanssa.

ISO-julkaisujen tarkoituksena on vahvistaa tietoon perustuvaa kehittämistä ja työotetta sekä virittää yhteiskunnallista keskustelua ajankohtaisista teemoista.

Julkaisut ovat pääosin verkkojulkaisuja ja löytyvät tämän sivun oikeassa reunassa olevasta valikosta. Lisäksi eri kehittämisteemoihin liittyvät julkaisut löydät kyseisen kehittämisteeman sisältösivuilta.

Arvokas arki -runokirja
Runokirjan kolmas painos on juuri ilmestynyt. Sosiaalityöntekijä Riitta Pakarisen runojen tekstit ovat hyvin henkilökohtaisia. Kuvituksessa on nostettu esille meille kaikille tuttuja yksityiskohtia elinympäristöstä - niin luonnosta kuin kaupunkimiljööstäkin. Koskettavat sanat ja kuvat voivat tuoda Sinulle ainutlaatuisen viestin siitä, mikä on elämässäsi tärkeää.

Katso runokirjan mainos tästä (pdf)

Tilaa runokirja tästä