Siirry pääsisältöön (Paina Enter)
Vaikuttava rakenteellisen sosiaalityön valmennuksen päätös
-

Julkaistu

Vaikuttava rakenteellisen sosiaalityön valmennuksen päätös

Puolen vuoden mittainen valmennusmatka rakenteellisen sosiaalityön ihmeelliseen maailmaan tuli päätökseen perjantaina 14.6.2024. ISO järjesti toiminta-alueensa rakenteellisen sosiaalityön työryhmien jäsenille suunnatun valmennuksen, joka muodostui viiden eri teeman ympärille rakennetuista moduuleista. Löydät valmennuksesta enemmän tietoa ISOn rakenteellisen sosiaalityön teemasivulta, joka on juuri päivitetty (linkki vie teemasivulle).

Valmennuksen päätöswebinaarin aamupäivä oli avoin kaikille, ja tilaisuudessa kävi yli 100 osallistujaa. TikTok-Sossut Maija Haapala ja Camilla Jokela kertoivat innostavasti viestinnällä vaikuttamisen mahdollisuuksista. Sosiaalialan osaamiskeskus Verson kehittämispäällikkö Tuula Carroll havahdutti pohtimaan osallisuuden ja hyvinvoinnin kysymyksiä haavoittuvassa asemassa olevien ihmisten näkökulmasta. Puheenvuorot tallennettiin, ja ne ovat katsottavissa ISOn YouTube-kanavalla (linkki avautuu uuteen ikkunaan). Linkitys tallenteisiin ja Carrollin diaesitykseen löytyy myös ISOn rakenteellisen sosiaalityön teemasivulta.

Iltapäivän osuus oli suunnattu vain valmennukseen osallistuville henkilöille. Valmennuksen vetäjä, ISOn kehittäjäkoordinaattori Kirsi Kaartinen veti yhteen puolen vuoden valmennusmatkaa. Lopuksi kuultiin vielä puheenvuoro kulttuurin vaikuttavuudesta ja mahdollisuuksista hyvinvoinnin edistämisessä. 

Alla olevaan kuvaan on tiivistetty päätöswebinaarin puheenvuorojen pääkohdat:

Kuvassa on kirjoitettuna tiivistetyt koonnit ISOn Rakenteellinen sosiaalityö käytäntöön -valmennuksen päätöswebinaarissa 14.6.2024 pidetyistä puheenvuoroista.

Käy tutustumassa päivitettyihin rakenteellisen sosiaalityön teemasivuihin sekä päätöswebinaarin tallenteisiin ja materiaaleihin tästä linkistä (linkki vie kyseiselle teemasivulle).