Siirry pääsisältöön (Paina Enter)
ISO-toiminta
Kehittämishankkeet
-

Kehittämishankkeet

Hankemuotoinen yhteiskehittäminen on keskeinen osa ISOn toimintaa. Täältä löydät ajankohtaista tietoa käynnissä olevista hankkeista, joista kullakin on oma hankesivunsa. Kerromme myös ennakoivasti, millaisia hankkeita on parhaillaan suunnitteilla ja valmisteltavana. Lisäksi löydät sekä hyödyllistä tietoa että monipuolisia materiaaleja päättyneistä hankkeista.

Käynnissä olevat hankkeet

ISO on tällä hetkellä osatoteuttajana Kansa-koulu 6 - Sosiaalialan kirjaamisosaamista tukemassa -hankkeessa. Kyseessä on valtakunnallisen sosiaalialan osaamiskeskusverkoston yhteinen kokonaisuus, jota hallinnoi Varsinais-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus Vasso. Hankkeen rahoitus tulee EU:n kautta osana Suomen kestävän kasvun ohjelmaa. Lisätietoa löydät hankesivuilta.

Suunniteltavat hankkeet

ISO on aktiivisesti mukana kehittämis- ja tutkimushankkeiden suunnittelussa sekä valmistelussa eri yhteistyötahojen kanssa. Jätimme toukokuun lopussa EU-rahoitushakuun lastensuojelun ja erityisesti siellä tehtävän monialaisen vanhemmuustyöskentelyn kehittämiseen tähtäävän hankehakemuksen "Matkalla riittävään vanhemmuuteen". Hankkeen päätoteuttaja olisi ISO ja osahankkeiden toteuttajia olisivat Etelä-Savon, Kainuun ja Pohjois-Savon hyvinvointialueet. Hankkeen toiminta-aika olisi 1.8.2024–31.12.2026. Hankkeen rahoituspäätöksistä odotetaan tietoa kesäkuun lopussa.

Päättyneet hankkeet

Päättyneiden hankkeiden sivuille on koottu viime vuosina toteutettujen ISOn hallinnoimien hankkeiden työn tuloksia ja materiaaleja.