Siirry pääsisältöön (Paina Enter)
Sosiaalihuollon kirjaamisen peruskurssi julkaistu!
-

Julkaistu

Sosiaalihuollon kirjaamisen peruskurssi julkaistu!

Kauan odotettu Sosiaalihuollon kirjaamisen peruskurssi on julkaistu nyt eOppivassa!

Kurssin avulla saa käsityksen siitä, mitä kaikkea sosiaalihuollon kirjaamiseen liittyy ja mitkä asiat sitä ohjaavat. Sosiaalihuollon kirjaamisen peruskurssi koostuu neljästä sisältömoduulista, minkä lisäksi se tarjoaa aiheeseen liittyvää lähde- ja lisälukemistoa. Pääset kurssilla myös testaamaan oppimaasi. Kurssin aikana saat vastaukset seuraaviin kysymyksiin:

  • Ketkä sosiaalihuollossa kirjaavat ja miksi?
  • Mistä hyvä sosiaalihuollon kirjaaminen koostuu?
  • Mihin ja miten sosiaalihuollon tietoja kirjataan?
  • Miten sosiaalihuollon kirjauksia hyödynnetään?

Kurssi on Kansa-koulu-hankkeiden vuosien kehittämistyön tulos, jossa on hyödynnetty keskeisten kansallisten toimijoiden kirjaamisen tueksi tarjoamaa materiaalia sekä sosiaalihuollon kirjaamista ohjaavaa lainsäädäntöä. Haluamme antaa ISOt kiitokset kaikille hanketyöntekijöille, jotka ovat olleet mukana prosessissa vuosien aikana!

Nyt julkaistu peruskurssi toimii pilottina, jonka mahdollisuutta jatkua osana kansallista tukea arvioidaan hankkeen aikana. Peruskurssin suorittaminen kestää arviolta noin 90 minuuttia ja sen lopussa kysytään palautetta kurssin sisällöistä. Palautteen antaminen on erittäin arvokasta, jotta pilotin onnistumista voidaan arvioida!

Siirry suorittamaan Sosiaalihuollon kirjaamisen peruskurssi (linkki avautuu uuteen ikkunaan). Kurssi on kaikille avoin, joten vinkkaa kaverillekin!