Siirry pääsisältöön (Paina Enter)
ISO-toiminta
Kansa-koulu 4.0 -hanke
-

Kansa-koulu 4.0 -hanke

Kansa-koulu 4.0 – Sosiaalialan kirjaamisosaamisen vahvistaminen verkossa ja verkostoissa -hanke vahvistaa sosiaalihuollon ammattilaisten kirjaamisen tietoja ja taitoja valmentamalla sekä järjestämällä verkostotoimintaa ja muuta yhteistyötä kirjaamisen kehittämiseksi.

Ajankohtaista

  • Kansa-koulu 4.0 -hanke on saanut STM:n myönteisen rahoituspäätöksen ja hanketyö on käynnistynyt.
  • Haku syksyn 2022 suomenkieliseen kirjaamisasiantuntijavalmennukseen on päättynyt. Sosiaalialan kirjaamisosaamiselle on ilmiselvästi kysyntää, sillä hakijoita oli yli 1000! Hakijoille kerrotaan valinnoista sähköpostitse vielä tämän kuun aikana. Haku ruotsinkieliseen valmennukseen jatkuu 29.8. saakka.

Hankefaktat

Kansa-koulu 4.0 on järjestyksessään jo neljäs sosiaalihuollon kirjaamisosaamista vahvistava Kansa-koulu-hanke. Kansa-koulu 4.0 -hanke jatkaa aikaisempien hankkeiden käynnistämää uusien kirjaamisasiantuntijoiden valmennusta sekä kehittää valmennuksen sisältöjä ja valmennusten tukimateriaaleja edelleen. Lisäksi hanke järjestää kirjaamisasiantuntijoiden verkostotoimintaa ja pyrkii edistämään alueellista yhteistyötä kirjaamisen kehittämisessä tulevilla hyvinvointialueilla. Tässä hankkeessa ei ole mahdollista järjestää "vanhoille" kirjaamisasiantuntijoille suunnattua kertaavaa kirjaamisvalmennusta.

Hanketta toteuttavat yhteistyössä kaikki sosiaalialan osaamiskeskukset. Sosiaali- ja terveysministeriö on myöntänyt hankkeelle valtionavustuksen vuodelle 2022. Avustus on osa Suomen kestävän kasvun ohjelmaa, joka rahoitetaan EU:n elpymisvälineestä.

Pysy kärryillä hankkeen ajankohtaisista uutisista tilaamalla Kansa-koulun uutiskirje (linkki avautuu uuteen ikkunaan). Tutustu myös hankkeen nettisivuihin Varsinais-Suomen sosiaalialan osaamiskeskuksen hankesivulla (linkki avautuu uuteen ikkunaan) sekä osoitteessa Kirjaamisfoorumi.fi (linkki avautuu uuteen ikkunaan).

Hankkeen materiaaleja

Blogikirjoitukset

Seuraa somessa

Ota yhteyttä

Riitta-Liisa Kumpulehto

suunnittelija

044 493 8943

riitta-liisa.kumpulehto@isonet.fi

Päivi Malinen

erityisasiantuntija, sosiaalityö

044 024 6415

paivi.malinen@isonet.fi

Lumo_hankeorganisaatioiden_logot