Siirry pääsisältöön (Paina Enter)
ISO-toiminta
Kansa-koulu 4.0 -hanke
-

Kansa-koulu 4.0 -hanke

Kansa-koulu 4.0 – Sosiaalialan kirjaamisosaamisen vahvistaminen verkossa ja verkostoissa -hanke vahvistaa sosiaalihuollon ammattilaisten kirjaamisen tietoja ja taitoja valmentamalla sekä järjestämällä verkostotoimintaa ja muuta yhteistyötä kirjaamisen kehittämiseksi.

Ajankohtaista

  • Kansa-koulu 4.0 -hanke on saanut STM:n myönteisen rahoituspäätöksen ja hanketyö on käynnistynyt.
  • Ilmoittautuminen syksyn 2022 uusien kirjaamisasiantuntijoiden valmennuksiin on käynnistynyt ja ilmoittautuminen on auki 15.6.2022 asti. Lue lisää valmennuksen esitteestä (pdf, avautuu uuteen ikkunaan) ja ilmoittaudu mukaan tästä linkistä (ilmoittautumislomake avautuu uuteen ikkunaan).

Hankefaktat

Kansa-koulu 4.0 on järjestyksessään jo neljäs sosiaalihuollon kirjaamisosaamista vahvistava Kansa-koulu-hanke. Kansa-koulu 4.0 -hanke jatkaa aikaisempien hankkeiden käynnistämää kirjaamisvalmennusta sekä kehittää valmennuksen sisältöjä ja valmennusten tukimateriaaleja edelleen. Lisäksi hanke järjestää kirjaamisasiantuntijoiden verkostotoimintaa ja pyrkii edistämään alueellista yhteistyötä kirjaamisen kehittämisessä tulevilla hyvinvointialueilla.

Hanketta toteuttavat yhteistyössä kaikki sosiaalialan osaamiskeskukset. Sosiaali- ja terveysministeriö on myöntänyt hankkeelle valtionavustuksen vuodelle 2022. Avustus on osa Suomen kestävän kasvun ohjelmaa, joka rahoitetaan EU:n elpymisvälineestä.

Pysy kärryillä hankkeen ajankohtaisista uutisista tilaamalla Kansa-koulun uutiskirje (linkki avautuu uuteen ikkunaan). Tutustu myös hankkeen nettisivuihin Varsinais-Suomen sosiaalialan osaamiskeskuksen hankesivulla (linkki avautuu uuteen ikkunaan) sekä osoitteessa Kirjaamisfoorumi.fi (linkki avautuu uuteen ikkunaan).

Hankkeen materiaaleja

Blogikirjoitukset

Seuraa somessa

Ota yhteyttä

Riitta-Liisa Kumpulehto

suunnittelija

044 493 8943

riitta-liisa.kumpulehto@isonet.fi

Päivi Malinen

erityisasiantuntija, sosiaalityö

044 024 6415

paivi.malinen@isonet.fi

Lumo_hankeorganisaatioiden_logot