Siirry pääsisältöön (Paina Enter)
ISO-toiminta
Kansa-koulu 4.0 -hanke
-

Kansa-koulu 4.0 -hanke

Kansa-koulu 4.0 – Sosiaalialan kirjaamisosaamisen vahvistaminen verkossa ja verkostoissa -hanke vahvistaa sosiaalihuollon ammattilaisten kirjaamisen tietoja ja taitoja valmentamalla sekä järjestämällä verkostotoimintaa ja muuta yhteistyötä kirjaamisen kehittämiseksi.

Ajankohtaista

  • Raportti hyvinvointialueiden kirjaamisen kehittämisen tilasta on julkaistu, ja voit lukea siitä lisää ajankohtaista-palstalta. Suora linkki raporttiin löytyy tästä (pdf, avautuu uuteen ikkunaan). Vastausten pohjalta on koottu myös alueiden tilannetta havainnollistava karttatyökalu, jonka löydät tästä (avautuu uuteen ikkunaan).
  • Hankkeen viimeisin uutiskirje kertoo ajankohtaiskatsauksen, ja löydät sen tästä (linkki avautuu uuteen ikkunaan)

Hankefaktat

Kansa-koulu 4.0 on järjestyksessään jo neljäs sosiaalihuollon kirjaamisosaamista vahvistava Kansa-koulu-hanke. Kansa-koulu 4.0 -hanke jatkaa aikaisempien hankkeiden käynnistämää uusien kirjaamisasiantuntijoiden valmennusta sekä kehittää valmennuksen sisältöjä ja valmennusten tukimateriaaleja edelleen. Lisäksi hanke järjestää kirjaamisasiantuntijoiden verkostotoimintaa ja pyrkii edistämään alueellista yhteistyötä kirjaamisen kehittämisessä tulevilla hyvinvointialueilla. Tässä hankkeessa ei ole mahdollista järjestää "vanhoille" kirjaamisasiantuntijoille suunnattua kertaavaa kirjaamisvalmennusta.

Hanketta toteuttavat yhteistyössä kaikki sosiaalialan osaamiskeskukset. Sosiaali- ja terveysministeriö on myöntänyt hankkeelle valtionavustuksen vuodelle 2022. Avustus on osa Suomen kestävän kasvun ohjelmaa, joka rahoitetaan EU:n elpymisvälineestä.

Pysy kärryillä hankkeen ajankohtaisista uutisista tilaamalla Kansa-koulun uutiskirje (linkki avautuu uuteen ikkunaan). Tutustu myös hankkeen nettisivuihin Varsinais-Suomen sosiaalialan osaamiskeskuksen hankesivulla (linkki avautuu uuteen ikkunaan) sekä osoitteessa Kirjaamisfoorumi.fi (linkki avautuu uuteen ikkunaan).

Hankkeen materiaaleja

Blogikirjoitukset

Seuraa somessa

Ota yhteyttä

Päivi Malinen

erityisasiantuntija, sosiaalityö

044 024 6415

paivi.malinen@isonet.fi

Timo Hankosalo

erityisasiantuntija, sosiaalityö

044 493 8943

timo.hankosalo@isonet.fi

Lumo_hankeorganisaatioiden_logot